Bekijk deze bungalows ook eens:

Bungalow Plexat

Bungalow 't Nisje

Bungalow Reebok

Gastenboek

Wilt u een bericht in ons gastenboek achterlaten? Stuur ons dan een berichtje, dan plaatsen wij het op de website.

Door: Fam. van Baarle
Dag Gerjan en Anja,
Wat een geweldig (compleet) huisje hebben jullie! Fijn om geen campingbedjes mee te hoeven nemen, de kinderen gewoon in een badje te kunnen doen en een aankleedkussen ter beschikking te hebben. De buggy was voor ons helemaal 'een cadeau' aangezien we zelf alleen het onderstel van de wagen meegenomen hadden en de zitting thuis lieten... we hebben genoten van de rust in en om het huis, de wandelingen en fietstochtjes door het 'bevroren' bos, en de Elspeetse oliebollen.

Groetjes van Freek, Arjette, Levi en Lea

Door: Fam. Visser
Beste familie Bossenbroek,
Een beetje laat bericht in uw gastenboek, want we hebben in augustus al in uw huisje gezeten, maar door omstandigheden gewoon vergeten.Zoals alle vorige keren hebben we weer genoten!!!! Wat heeft u toch een fijn huis met tuin. We waren dit keer maar samen, omdat alle kleinkinderen alweer naar school moesten, wat ze natuurlijk erg jammer vonden.U vroeg ons ook nog onze mening te geven hoe wij het huis aantroffen, maar dat heeft u waarschijnlijk al gehoord van de man, die de tuin onderhoudt. Het was werkelijk alles "Spic en Span". Het leek wel of er nieuw sanitair was aangebracht, zo blonk alles ons tegemoet.Heerlijk!!!Je komt wel eens ergens, waar je eerst aan de gang moet met soppen, maar zo was dit dus niet.We hopen een volgend jaar weer terug te komen en dan misschien weer met een paar kleinkinderen. Inmiddels hebben we ook van onze jongste dochter twee adoptiekindertjes uit Colombia mogen verwelkomen. Dus die kunnen bij u in de tuin wel genieten.

Hartelijk bedankt voor al uw goede zorgen en tot ziens.
Cees en Marjan Visser
Door: Fam. Hoogeveen
Beste familie,
We hebben twee weken echt genoten in jullie huisje. Tijdens deze weken hebben we veel wild gezien (ook vanuit jullie huisje zelf.) Fijn dat er dit jaar ook een kinderledikant aanwezig was; wel fijner dan een campingbedje... Kortom, we zijn heerlijk bijgekomen en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet,
Fam. Hoogeveen
Door: Fam. van Dam
Beste fam. Bossenbroek,
Wij hebben erg genoten. Het huis is een keurige, gezellige en comfortabele vakantiewoning. Smaakvol ingericht. Ook de tuin is prachtig. Met onze elektrische fietsen hebben we mooie tochten gemaakt. We hopen van het huis nog eens gebruik te kunnen maken.

Hart. dank en vr. groeten,
Fam. van Dam
Door: Fam. Huissen
Hé vrienden,
Leuke site. Als je de foto's ziet gaat het weer kriebelen.
We kunnen het een ieder aanraden, voor rust en mooie natuur op naar TABERNA.

Groet uit Vlissingen